Autor: Pille Ivask • 17. detsember 2020

Isegi tipud murduvad. Mis tunne on, kui enam lihtsalt ei jaksa?

Töörügajad põletavad end ereda leegiga ja maksavad edu eest enam kui kallist hinda.
Circle K Eesti juht Kai Realo tunnistas, et jättis koosoleku tõttu iseenda lapse kooliaasta lõpuüritusele minemata. Tagantjärele on ta seda kahetsenud.
Foto: Andras Kralla

Äripäev rääkis mitme kuu vältel tippjuhtide ja oma ala ekspertidega, mis tunne on kogeda vaimset survet, läbipõlemist, stressi ja kuidas sellega toime tulla. Mis tunne on, kui õhtul koduuksest sisse astudes ei suuda töömõtteid maha raputada? Mis tunne on, kui lapse kooliaasta lõpupeole jääb minemata, sest kalendrisse on märgitud koosolek? Mis juhtub, kui sa oled päris üksi ega saa oma raskustest kellelegi rääkida?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456