Autor: Kai Saard • 22. detsember 2020

Eesti Posti personalijuht: uue aasta plaanid on konservatiivsed

Uuel aastal on Eesti Post töötajatele uute rahaliste ja mitterahaliste hüvede sissetoomisel konservatiivne, ütleb ettevõtte personalijuht Signe Vaks-Saareoja. „Oleme välja töötanud töötajatele mõeldud väärtuspakkumise ja jätkame selle pakkumist ka uuel aastal.ˮ
Foto: Andras Kralla

Tööjate arengusse panustamine jätkub

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456