Autor: Kai Saard • 16. detsember 2020

Express Posti personalijuht: kevadel oli lihtsam kui praegu

Kevadine eriolukord mõjus töötajatele paremini, sest tegemist oli uue ja isemoodi olukorraga, kus õpiti tulema toime kõiksugu raskustega, tõdeb Express Posti personalijuht Maarja Katušin ja lisab, et siis olid kevad ja suvi alles ees ning kõik oli uus ja põnev. Aga mis peale koroonakriisi veel muret valmistab?
Express Posti personalijuht Maarja Katušin

Katušin tõdeb, et praegune kriisiaasta on mõistagi ka Express Posti mõjutanud. „Ühest küljest hea poole pealt – kuna varahommikuste lehekandjate leidmine osalise koormusega on olnud suur väljakutse, siis kriis on toonud meile palju häid uusi töötajaid. Teisest küljest – kuna majandusega on keeruline, siis paljud ettevõtted ei telli enam ka reklaami, perioodika tellijad on vähendanud tellimuste mahtusid ja see on mõjutanud ka Express Posti tulu,ˮ selgitab Katušin.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456