Autor: Kai Saard • 11. detsember 2020

Finestmedia personalijuht: sisseelamisprotsess tuleb täiesti ümber mõtestada

Üks väga oluline küsimus, mis tuleb distantstöö puhul täielikult ümber mõtestada, on sisseelamisprotsess, ütleb digilahendusi pakkuva ettevõtte Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav. Kuidas saab uus töötaja elada uude ettevõttesse sisse ja integreeruda meeskonda, kui kogu töö toimub distantsilt, küsib ta ja jagab muu hulgas koroona-aasta suurimaid õppetunde ning investeeringuid töötajaisse uueks aastaks.
Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav
Foto: Soren Hejnfelt

Pilk uude aastasse

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456