Autor: Personaliuudised.ee • 30. detsember 2020

Välisuudised: töötajad tahavad tagasi kontorisse

77 protsendi indialaste jaoks on pikale veninud pandeemia ajal kodus töötamine muutunud vähem meeldivaks, selgus hiljuti tehtud uurimuse tulemustest.
Foto: Unsplash

49 protsenti vastanud valgekraedest igatseb kontori sotsiaalset elu ja tunneb, et nad on kodus töötades kõrvale jäetud. Ainult 15 protsenti töötajatest tahab COVID-19 piirangute lõppedes jätkata täisajaga kodus töötamist – see on väga madal näitaja võrreldes paljude muude maailma riikidega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456