Autor: Personaliuudised.ee • 11. veebruar 2021

Milliste töökeskkonna muredega peaks Euroopa Liit tegelema?

Euroopa Komisjon algatas avaliku konsultatsiooni, mis puudutab Euroopa Liidu uut töötervishoiu ja tööohutuse strateegilist raamistikku aastateks 2021–2027. Eesti Kaubandus-Tööstuskoja hinnangul tuleks uue raamistiku puhul keskenduda muu hulgas tööandja halduskoormuse vähendamisele ja töötaja enda vastutusele.
Foto: Unsplash

ELi töötervishoiu ja tööohutuse strateegiline raamistik aastateks 2014−2020 oli eesmärgiga lahendada peamised töötervishoiu ja tööohutuse probleemid, millega EL silmitsi seisab, rakendades mitmesuguseid meetmeid riikide ja ELi tasandil. See raamistik lõppes 2020. aastal ja uus võetakse vastu 2021. aastal. Avaliku konsultatsiooni käigus kogubki komisjon hinnanguid seni kehtinud raamistiku kohta ning soovib teada, milline peaks olema uus raamistik. Koda saatis oma seisukohad sotsiaalministeeriumile, kes omakorda kujundab uue raamistiku kohta Eesti seisukohad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456