Autor: Personaliuudised.ee • 22. aprill 2021

VideoCV kaasas 410 000 eurot

2017. aastal loodud idufirma VideoCV, mis on pühendatud värbamisprotsesside uuendamisele läbi videoplatvormi, kogus algeelsete investeeringute voorus 410 000 eurot, mis aitab ettevõttel laieneda teistesse Euroopa riikidesse, et luua ulatuslik kasutajaskond.

Vooruga liitusid näiteks Zenithi Family Office ja EstBAN ning mitmed rahvusvahelised äriinglid ja investorid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456