Autor: Personaliuudised.ee • 4. mai 2021

Tunnusta personalijuhti!

20. mail tähistame rahvusvahelist personalijuhtimise päeva, et tõsta esile personalivaldkonnas töötavate inimeste olulisust organisatsioonide ja inimeste arengule kaasa aitamisel ja heaolu toetamisel.
Kuvatõmmis juhendist, kuidas videoklippi teha.

Märka ka sina personalijuhti või -spetsialisti, kes on sulle olnud eeskujuks, inspiratsiooniks või suunanud sind või sinu organisatsiooni arengule või toetanud keerulisel koroona-aastal või edendanud tervislikke eluviise.

Tee lühike videoklipp, kus kirjutad paberile tema nime ja juurde head sõnad. Vaata allpool juhendit video tegemiseks.

Saada tehtud videoklipp hiljemalt 16. maiks aadressile [email protected] ning paneme saadetud klippidest kokku ühe rõõmsa tänuvideo kõikidele ägedatele personaliinimestele!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456