Autor: Kaisa-Kitri Niit • 20. mai 2021

India naistel on kodus töötades kehvem töö ja eraelu tasakaal

Suurem töötundide hulk ja kodus töötamine viimase aasta jooksul kestnud COVID-19 pandeemia ajal on mõjunud ühel või teisel moel halvasti paljudele India töötavatele naistele, sest nende töö ja eraelu tasakaal on muutunud kehvemaks.
Foto: Unsplash

Hiljutisest uurimusest selgus, et 80% uurimuses osalenud naistest tunnetab kriisi negatiivset mõju oma elus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456