Autor: Kaisa-Kitri Niit • 17. mai 2021

Välisuudiseid: Kanadas on vabade töökohtade hulk tagasi pandeemiaeelsel tasemel

Kulus peaaegu aasta, kuid Kanada tööandjate kindlus värbamise osas on nüüd tagasi pandeemiaeelsel tasemel.
Foto: Pixabay

Märtsi keskpaigas kasvas uute töökuulutuste arv aasta varasemaga võrreldes 0,3%, märkides esimest korda näitaja tõusmist üle nulli pärast 2020. aasta märtsi, kui see oli 0,7% suurem aasta varasemast näitajast. Seejärel hakkas töökuulutuste hulk kahanema, langedes aprillis –29,4% ja mais –35,1% tasemele võrreldes aasta varasema ajaga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456