Autor: Personaliuudised.ee • 27. mai 2021

Suur galerii: vaata, kes käisid juhtimiskonverentsil Coaching 2021

Rahvusvaheline juhtimiskonverents „Coaching 2021. Pöördepunkt” toimus 25. mail Telliskivi Loomelinnakus ja veebis. Kolmes saalis oli fookuses juhi areng ja uue aja liidrile vajalikud oskused.
Konverentsi peaesineja Marcia Reynolds (USA), PsyD, Master Certified Coach, President of Covisioning LLC and 5th Global President of the ICF
Foto: Raul Mee

Kohal oli ligi 200 osaleja ja umbes 250 inimest jälgis konverentsi veebikeskkonnas. Nii esinejaid kui ka osalejaid oli Eestist ja välismaal ning eriti huvitavaks kujunesid inspiratsioonisaalis toimunud demo-coaching’ud. Konverentsi peaesineja oli Marcia Reinolds.

Konverents toimus kolmes erinevas stuudios/saalis ning osalejaid said valida nii eri fookuse kui ka eesti- ja ingliskeelsete ettekannete vahel. Sellist laia valikut erinevatest teemadest ja esinejatest pole Eesti juhtimiskonverentsidel olnudki. Seejuures saavad nii saali- kui ka veebipileti omanikud vaadata kõiki ettekanded järele üks kuu pärast konverentsi toimumist.

Varajane registreerimine järgmise aasta juhtimiskonverentsile Coaching 2022 on avatud! Peaesineja viimase aasta rahvusvaheliste juhtimiskonverentside absoluutne lemmik, karismaatiline Michael Bungay Stanier. Vaata lähemalt!

Vaata suurest galeriist, mis täpselt toimus ja kes konverentsi külastasid. Fotode autor on Raul Mee.

26MAY2021 Juhtimiskonverents Coaching 2021 . Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456