Autor: Personaliuudised.ee • 25. juuni 2021

5 inimtüüpi, kellele kaugtöö ei sobi

Kaugtöö – kullapott vikerkaare lõpus ja lahendus kõikidele muredele. Kas tõesti? Vahel tundub, et muust ei räägitagi, kui töötajatele kaugtöö lahenduste loomisest, paindlikust tööajast ning töö ja eraelu tasakaalust. Jah, kaugtööl on väga palju plusse ning tehnoloogia ülikiire areng ja inimeste teadlikkus igati soosib sellist töövormi. Loomulikult ei sobi kaugtöö igale ametialale, ent isegi elukutsetes, kus kaugtööd on lihtne rakendada, ei pruugi selline töökorraldus kõigile kaugeltki mitte sobida.
Kõigile kaugtöö ei sobi.
Foto: Unsplash

Saame tuttavaks viie inimtüübiga, kelle puhul pole kodukontor ilmselt parim viis töö tegemiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456