Autor: Personaliuudised.ee • 7. juuli 2021

Tööjõuvajaduse baromeeter: kas koroonakriis pööras tööturu täiesti pea peale?

Töötukassa teeb tööjõuvajaduse baromeetri uuringuid juba viimased viis aastat. Uuring annab selgust, millistel ametikohtadel on maakondades üle- ja puudujääk ning milliste ametikohtadega on hästi.
Töötukassa tööandjate teenusejuht Livia Laas.
Foto: Andres Laanem

Tööjõuvajaduse baromeetrit koostatakse iga aasta aprillis ja oktoobris, tulemused saavad kokku mõne kuuga ning selle kevade tööjõuvajaduse prognoos ongi äsja valmis saanud. 2020. aasta sügisese hinnanguga võrreldes torkab silma üht-teist põnevat kriisijärgsel tööturul, revolutsiooni siiski praegu ei paista.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456