Autor: Personaliuudised.ee • 6. august 2021

Tööandjailt oodatakse vaktsineerimise puhul rohkem eeskuju ja tuge

Töötajad ootavad ettevõtetelt vaktsineerimise puhul rohkem tuge. Samas ei pooldata kohustuslikku vaktsineerimist töökeskkonnas, selgub CV-Online'i tehtud uuringust.
Vaktsineerimiskeskus Tartus A. Le Coqi spordihoones.
Foto: Liis Treimann

Inimesed suhtuvad enamasti vaktsineerimata töökaaslastesse hästi ja leiavad, et vaktsineerimine on inimese vaba valik. 20% vastajatest arvas, et töökaaslased võiksid end vaktsineerida, kuid neil pole sellega probleemi, kui kolleegid end ei vaktsineeri. 28% vastajatest leidis, et kui end ei vaktsineerita, siis seab ohtu teiste kolleegide tervise.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456