Autor: Riina Jussila • 30. august 2021

Balti Logistika personalijuht: koostame praktika alguses selge sisseelamisplaani

Konkursil „Parim praktikakoht” väikeettevõtete kategoorias võidu pälvinud Balti Logistika peab oluliseks, et praktikale saabuja saaks hea ülevaate kõikidest töölõikudest, mitte ei peaks tegelema ülesannetega, mida teised teha ei taha. Seejuures koostatakse juba praktika alguses väga selge sisseelamisplaan.
Väikefirmas Balti Logistika koostatakse juba praktika alguses väga selge sisseelamisplaan ja igal praktikandil on olemas ka oma tugiisik.
Foto: Aron Urb

Balti Logistika töötajate arv on kasvanud aasta-aastalt ja seejuures on praktikantidel olnud väga tähtis roll, moodustades ettevõtte jaoks olulise osa meeskonnast. „Me värbame kogenud professionaalidele meeskonda praktikante lisaks igal kevadel,” sõnab ettevõtte personalijuht Pirjo Falten.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456