Autor: Personaliuudised.ee • 17. september 2021

Esita kandidaat aasta koolitaja tiitlile

Kätte on jõudnud aeg, mil Personaliuudised ja Pärnu Konverentsid korraldavad küsitluse, et selgitada välja, kes pälvib tänavuse aasta koolitaja tiitli.
Ülevalt vasakult Jaanus Kangur ja Alar Ojastu; all Kaido Pajumaa ja Heli Raidve.

Koolituskonverentsil on saanud traditsiooniks anda välja aasta koolitaja tiitel. Tiitli on kaks viimast aastat pälvinud Jaanus Kangur. Aastal 2018. võitis konkursi Alar Ojastu, aastail 2016 ja 2017 aga Kaido Pajumaa ja aastal 2015 tööõiguse spetsialist Heli Raidve.

„Traditsioon on juba mitu head aastat vana ja kandidaate esitatakse igal aastal aina rohkem. Rõõm on näha, et Eestis on nii palju häid tegijaid ja et personalitöötajad neid nii usinasti esile tõstavad,” kommenteeris Personaliuudiste juht Kai Miller.

Aasta koolitaja kuulutatakse välja 10. novembril toimuval meeleolukal Koolituskonverentsil.

Tingimused

Meenuta, milline koolitus on sulle tänavu eriliselt sügava mulje jätnud – olgu siis koolitaja enda isiku, põnevate koolitusmeetodite, suhtumise, koolitusjärgse mõju või muu poolest. Kandidaadi esitamisel tuleb põhjendada, miks just tema vääriks aasta koolitaja tiitlit. Põhjendusse võib suhtuda loominguliselt, sest tiitlivõidu võib tuua ka põnev või ootamatu tegu, mille peale laiem avalikkus ei tulekski või millest teab vaid sisering, kuid mis vääriks kindlasti ka laiemat tähelepanu.

Anna tegija koolitaja üles SIIN.

Kandidaate saab esitada kuni 8. oktoobrini.

Konkursile ei saa esitada eelmise aasta võitjat.

Nagu maninitud, selgub võitja lugejate ja žürii häälte tulemusel 10. novembril Koolituskonverentsil. Ja et auhindamisest ka ise osa saada, jõuad veel end konverentsile kirja panna ja seda kusjuures eriti hea osalustasuga. Heida pilk konverentsi kavale, tutvu esinejatega ja registreeri end veel soodushinnaga. Osaleda saad kas kohapeal või veebis.

Rohkem infot Koolituskonverentsi programmi kohta leiad SIIT.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456