Autor: Sandra Kuus • 17. november 2021

Kas töötaja võib nõuda koondamist, kui ta ei taha teha kaugtööd?

Ettevõttes on avatud kontor, kus ühes ruumis istub 10 inimest. Kõik töötajad ei soovi ega saa erinevatel põhjustel teha iga päev kaugtööd. Kuidas saab ettevõte tagada ohutu töökeskkonna, kui koroonaviiruse levik on väga suur? Üks töötaja nõudis tööandjalt koondamist, kui talle edaspidi kontoris töökohta ei tagata. Kas sellisel juhul tuleb töötaja koondada?
Foto: Unsplash

Olukorda selgitab Sandra Kuus, Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456