Autor: Personaliuudised.ee • 22. detsember 2021

Kellele ja milleks on loodud vaimse tervise virtuaalne esmaabikapp?

Eesti Tööandjate Keskliit pani kokku vaimse tervise esmaabikapi, kuhu on koondatud parimad praktikad ja nõuanded, mis aitavad nii organisatsioone kui ka seal töötavaid inimesi.
Kai Realo
Foto: Raul Mee

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo ütles, et tööandjatel on suurepärane võimalus toetada töötava elanikkonna vaimse tervise seisukorda, kuna inimesed veedavad suure osa oma ajast tööl. „Seetõttu on oluline, et nii töökorralduse kui ka -keskkonna kujundamisel arvestatakse inimeste vaimse tervise esmaste vajadustega.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456