Autor: Elina Meidla • 1. juuni 2021

Miks on Häirekeskusel vaja virtuaalset esmaabikappi?

Häirekeskus pälvis selle aasta konkursil „Parim personaliprojekt” esimese koha projekti „Vaimse tervise virtuaalne esmaabipakettˮ eest. Organisatsiooni personalijuht Elina Meidla räägib lähemalt, miks on Häirekeskusel tarvis pöörata tähelepanu vaimsele tervisele.
Kuvatõmmis Häirekeskuse parima personaliprojekti konkursile saadetud videoklipist.

Häirekeskuses töötab ligi 240 inimest, nendest 80% on saalitöötajad (päästekorraldajad, logistikud, meedikud, valvevahetuse juhid, vanemspetsialistid), kes teenindavad 112 ja 1247 kõnesid. Töö, mida Häirekeskuses päevast päeva tehakse, on väga pingeline ja vastutusrikas. Igal päev tuleb hädaabunumbrile 112 umbes 2500–2600 kõnet, mille taga on enamasti kellegi isiklik kriis. Rõõmusõnumiga pöördutakse meie poole harva.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456