Autor: Kai Saard • 27. detsember 2021

Bauhofi uus personalidirektor: näen võimalusi, kuidas viia personalistrateegia uuele tasemele

Hiljuti alustas Bauhofi personalidirektori ametis tööd varem Express Posti personalijuhina töötanud Maarja Erm. Uurisime, mis väljakutsed ja suured plaanid teda täpsemalt ees ootavad.
Maarja Erm

Ermi tee personalivaldkonda on tema sõnul pisut juhuslik. „2015. aasta jaanuaris lõpetasin Tallinna ülikooli riigiteaduste eriala ning lubasin, et enam kunagi kooli ei lähe. Möödus mõni kuu ja hinges oli tunne, et miski on puudu. Otsustasin vaadata, mis erialadel saaksin end täiendada ja nii algaski minu tee personalivaldkonnas, mida ma, käsi südamel, siiani ei kahetse,ˮ räägib Erm.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456