Autor: Tööstusuudised.ee • 13. jaanuar 2022

Glamoxi juht Virve Jõgeva: juhid võiksid eelistada kontoris töötamist

Juhtidel soovitan võimalusel jääda tööle kontoritesse, sest juhtgrupi füüsiline viibimine ettevõttes on emotsionaalselt toeks nendele töötajatele, kes ei saa kodukontoris töötada, ütleb valgusteid tootva Glamoxi juht Virve Jõgeva kirjalikus vastuses ostujuhtide aastakonverentsil laekunud publikuküsimusele.
Igal investeeringul, olgu see seadmesse või tarkvarasse, peab olema mõõdetav tasuvus, rõhutab Virve Jõgeva.
Foto: Raul Mee

Glamoxi juht Virve Jõgeva vastab mullu oktoobris toimunud ostujuhtimise aastakonverentsil laekunud publiku küsimustele, kirjutab Tööstusuudised.ee.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456