Autor: Personaliuudised.ee • 19. jaanuar 2022

Playtech annetab Eesti vaimse tervise organisatsioonidele 400 000 eurot

Tehnoloogiaettevõte Playtech annetab Eesti vaimse tervise organisatsioonidele 400 000 eurot ning toetab nii vaimse tervise esmaabi andmist, vaimse tervise nõustajate koolitamist, anonüümse nõustamise kiiremat ja efektiivsemat kättesaadavust kui ka psüühilise erivajadusega inimeste toetamist. Toetuse saavad MTÜ Peaasjad, Lahendus.net, MTÜ Eluliin ning MTÜ Valga Abikeskus.
Playtechis on töötajatel võimalik kasutada tasuta psühholoogi abi.
Foto: Jassu Hertsmann

Playtech Estonia personalidirektor Triin Sikkal ütles, et vaimse tervise toetamine on ettevõtte jaoks oluline nii kohalikul kui ka globaalsel tasandil ning üks neljast strateegilisest suunast, mida töökeskkonnas väärtustatakse. Näiteks on Eesti üksuse igal töötajal võimalik soovi korral kasutada tasuta psühholoogi teenust ning ettevõte panustab läbi erinevate koolituste ja infoseminaride sellesse, et suurendada töötajate teadlikkust oma vaimse tervise eest hoolitsemisel. Nii on ettevõttes ka igal aastal vaimsele tervisele pühendatud teemakuu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456