Autor: Personaliuudised.ee • 7. veebruar 2022

Viiendik eestlasi teeb videokõnesid magamistoast

Ligi 60% Eesti inimestest ühineb videokoosolekutega oma elutoast, iga viies sõnab, et teeb videokõnesid magamistoas, näitavad YIT uuringu tulemused.
Kodukontori tööd tehakse sageli ka magamistoas.
Foto: Adam Hughes, SWNS, Scanpix

Koroonaaegne kiire kolimine kodukontoritesse sundis inimesi koduse töökoha sisseseadmisele loovalt lähenema ja improviseerima – töötati sealt, kust tuju tuli ja kus parajasti ruumi oli. Praktikas võis see tähendada videokoosolekutel osalemist nii elutoa- kui ka köögilaua tagant, saunamajast või voodikontorist, kus nägime mullu kevadel töötamas nii kontoritöötajaid kui kõrgeid riigisaadikuid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456