Autorid: Taavi Puuorg, Meeri Lille • 18. veebruar 2022

Nõudlus ürituste järele on kasvanud

Olukord üritusturunduses on mõistagi hetkel üsna väljakutsuv ja tulevikku ennustada on raske, kuid vaatamata kõigele on nõudlus ürituste järele kasvanud.
Taavi Puuorg ja Meeri Lille

Kui enne pandeemiat osales 500 töötajaga ettevõttest firmaüritustel umbes 300 inimest, siis nüüd on osalusprotsent suurenenud. Tänasel päeval on nendest 500 töötajast firmaüritustel kohal umbes 475. Suur nõudlus ürituste järgi on olnud üks olulisi mõjutajaid, miks üritustel osalemise protsent on tõusnud, kuid selles mängib oma rolli ka põhjalikumaks ja läbimõeldumaks muutunud viisid rahva kokkukutsumisel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456