Autor: Koit Brinkmann • 18. märts 2022

Ukrainlasi palkav tuntud koristusfirma sülitab seadustele: "Töötasime 12 tundi päevas ilma puhkepäevadeta"

Suurtele ja tuntud Eesti firmadele koristusteenust pakkuva Krausbergi töögraafikud paljastavad, et ettevõte rikub räigelt töö- ja puhkeaja seadust ning paneb oma ukrainlastest töötajad rügama suisa 400tunniseid kuid.
Krausberg rikub seadust.
Foto: Andras Kralla

„Minule juhatuse liikmena teadaolevalt meil selliseid asju ei ole,“ lausub ta, viidates Äripäeva infole, mille kohaselt töötavad Krausbergis töötavad ukrainlased kuus kohati isegi kaks korda enam kui seaduses maksimaalselt ette nähtud.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456