Autor: Personaliuudised.ee • 21. märts 2022

23. märtsini kehtib soodushind tööõiguse muudatuste veebiseminarile

23. märtsini saab veebiseminari pääset osta soodushinnaga 239 eurot (KM-ta). Seminaril esinevad Eesti parimad tööõiguse spetsialistid Thea Rohtla ja Gaabriel Tavits, kes võtavad pulkadeks 2022. aastal jõustuvad ja kavandatavad tööõiguse muudatused.

Muu hulgas leiavad käsitlemist vanemapuhkus, vilepuhumine, alaealiste värbamine, muutuvtunnilepingud jpm.

Thea Rohtla on Rohtla Law Office OÜ omanik ja endine tööõigusbüroo Labour Consulting OÜ tegevdirektor ja jurist. Ta on omandanud juristi hariduse Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas. Pikka aega juhtis Thea Tallinna ja Harjumaa ühte töövaidluskomisjonidest. Ta on paljude tööõigusalaste artiklite ja väljaannete autor ning hinnatud lektor tööõiguse alal.

Gaabriel Tavits on Tartu Ülikooli õigusteaduskonna professor. Tema uurimisteemaks on muutnud töösuhted ja sellega seotud muutused sotsiaalses kaitses. Ta on pidanud nii tööõigusalaseid kui ka sotsiaalkaitsealaseid loenguid eri sihtrühmadele. Gaabriel Tavits on ka praktiseeriv jurist.

Vaata tööõiguse veebiseminari programmi ja soeta pääse SIIT.

Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Liina AruKonverentside programmijuhtTel: 5559 1230