Autor: Personaliuudised.ee • 21. märts 2022

23. märtsini kehtib soodushind tööõiguse muudatuste veebiseminarile

23. märtsini saab veebiseminari pääset osta soodushinnaga 239 eurot (KM-ta). Seminaril esinevad Eesti parimad tööõiguse spetsialistid Thea Rohtla ja Gaabriel Tavits, kes võtavad pulkadeks 2022. aastal jõustuvad ja kavandatavad tööõiguse muudatused.

Muu hulgas leiavad käsitlemist vanemapuhkus, vilepuhumine, alaealiste värbamine, muutuvtunnilepingud jpm.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456