Autor: Personaliuudised.ee • 31. märts 2022

Värbamisidu annab oma tööriista tasuta ukrainlasi palkavate ettevõtete kasutusse

Eesti värbamisidu VideoCV soovib anda oma panuse Ukraina pagulaste hakkama saamisesse ja sobiva töö leidmisesse Eestis ja julgustab ettevõtteid oma värbamisprotsesse videote abil hõlbustama ning kasutama VideoCV tööriista ka ukrainlaste palkamises. Pagulasi aitavatele ettevõtetele on teenus kolm kuud tasuta.

“Meie kogemus nii idusektoris kui teistes valdkondades näitab, et oskustepõhisest värbamisest olulisemaks on kujunemas soov leida töötajaid, kelle meelelaad ja suhtumine sobiks ettevõtte kultuuri ning tulevaste kolleegidega,” selgitab VideoCV asutaja ja tegevjuht Kristian Kalle.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456