Autor: Joosep Põllumäe, Elisa valdkonnajuht • 1. august 2022

Moodne kontor peab pakkuma midagi, mida koduseinte vahelt ei leia

Kuigi hajusast tööst ja tarkadest tööviisidest on saanud uus normaalsus, pole kontorid ise ega kontori pakutavad eelised kuskile täielikult kadunud. See aga ei tähenda, et ükski juht peaks oma inimesi sunniviisiliselt kontorisse ajama, pigem tasub muuta kontor kohaks, kuhu inimesed ise aeg-ajalt tulla tahavad, räägib Elisa valdkonnajuht Joosep Põllumäe.
Foto: VIDEAL

Viimased aastad on selgelt näidanud, et kodukontorid töötavad imehästi, ja enamik IT-töötajaid on sama tõestanud veel aastaid enne seda. Enamikel juhtudel on ka hajusalt töötavates tiimides tulemused jäänud samaks või läinud isegi paremaks ja pole pea ühtegi põhjust, miks ükski ettevõte peaks inimesi sunniviisiliselt viieks päevaks nädalas kontoriseinte vahele ajama. Küll aga ei saa üheskoos kontoris viibimise eeliseid täielikult unustada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456