Autor: Personaliuudised.ee • 1. august 2022

Proeksperdi kultuuri ja inimeste valdkonna juhi rolli asub Helena Ojala

Tänasest uues ametis töötav Helena Ojala on HR-valdkonnaga seotud olnud viimased kümme aastat ja selle aja jooksul jõudnud nii start-up’ides kiiret kasvu koordineerida kui ka suures rahvusvahelises ükssarvik-ettevõttes värbamist vedada.
Foto: MUSTVALGUS MEEDIA

Proeksperdi pere liige on Helena olnud juba ligi aasta. Seni on ta juhtinud ettevõtte värbamise ja karjääri valdkonda. Helena võtab kultuuri ja inimeste valdkonna eestvedaja rolli asudes teatepulga üle Tiina Sakkoselt, kes lahkus ametist juunis, et tempo enda ja pere jaoks mõneks ajaks maha võtta. Varem on Helena muuhulgas töötanud Playtechis ja Fiizyis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456