Autor: Personaliuudised.ee • 25. august 2022

Välistalendi kaasamisega edukaks

Lähinaabritega töökultuuride ühendamine ei pruugi tunduda kõige keerulisem, mõne kaugemal asuva riigi inimestega koos töötamine aga küll. Kuidas värvata inimesi erinevatest kultuuriruumidest, avab Testlio globaalne värbamisjuht Renita Käsper.
Renita Käsper, Testlio globaalne värbamisjuht
Foto: Meeli-Kyttim

Testlios on praegu ligi 200 töötajat 32 riigist. Renita Käsperi sõnul on ettevõtte edu tugevalt seotud sellega, kui mitmekülgsed meeskonnad on. „Kui tahad ehitada globaalset ettevõtet, kus ka kliendid on väga mitmekesised, siis on vaja tiimi erineva taustaga inimesi,” nendib Käsper.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456