Autor: Tööstusuudised.ee • 20. september 2022

Tootmisjuhtide palgaraport 2022 II kvartal: keskmine palk läheneb 3000 eurole

Tööstusuudised teevad ülevaate, millised on statistikaameti palgarakenduse andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2022. aasta 2. kvartalis maakondade lõikes.
Foto: Pexels

Palgaandmetest selgub, et keskmiselt teenivad kõige rohkem tootmisjuhid Ida-Viru maakonnas. Lisaks vaatleme ka Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Rapla maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna, Saare ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456