Autor: Personaliuudised.ee • 5. oktoober 2022

Kristel Kruustüki nimeline eristipendium toetab naiste nähtavust ja ettevõtlikkust infotehnoloogias

Testlio asutaja Kristel Kruustük annab koostöös TalTech-i Arengufondiga välja omanimelise eristipendiumi Tallinna Tehnikaülikooli ühele infotehnoloogia teaduskonna bakalaureuse õppeastme edukale naisüliõpilasele.
Kristel Kruustük 2022. aasta juunis, Inspiratsioonifestivalil personalitöötajate suvepäevad
Foto: Raul Mee

Tegemist on esmakordselt Eestis välja antava eraisiku stipendiumiga, mille eesmärk on innustada naissoost infotehnoloogia tudengeid mõtlema suurelt ning tegutseda sihikindlalt oma unistuste täitmise nimel. Stipendiumi suurus on 1500 eurot ning selle saamisega kaasneb võimalus mentorlussessiooniks Kristel Kruustükiga. Kandideerida saab kuni 18. oktoobrini TalTechi arengufondi kodulehel.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456