Autor: Personaliuudised.ee • 6. detsember 2022

Eesti ja Leedu personaliagentuur moodustasid ülebaltilise haardega ettevõtte

Leedus personalilahendusi pakkuv PeopleLink ja Eesti ettevõte Tripod on ühendanud jõud, et pakkuda terviklikke teenuseid kõigis kolmes Balti riigis. Selleks avavad nad Tripod Linki nime all ühise ettevõtte ka Lätis.
Tripodi partner Maria Veltmann ja PeopleLinki partner Jurgita Lemešiūtė.

Selle tulemusena sünnib kolme riigi suurim personalimeeskond, kuhu kuulub 60 konsultanti ning mis pakub teenuseid tippjuhtide sihtotsingust, spetsialistide värbamisest ning psühhomeetrilisest hindamisest kuni personalikonsultatsioonide ja organisatsiooniuuringuteni. Tõuke teenuste pakkumisele kõigis kolmes riigis andis nõudlus ühtse professionaalse rahvusvahelise koostööpartneri järele ning kaugtöö kasvav populaarsus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456