Autor: Harro Puusild • 14. detsember 2022

Tööstussektori palgaraport | 2022 III kvartal

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse palgad 2022. aasta 3. kvartalis. Vaatleme kokku 9 tööstusega seotud ametirühma palkasid.
Töötleva tööstuse juhtide ametirühma keskmine palk näitas kolmandas kvartalis langust.
Foto: Pexels

Loost saad teada, millised olid töötleva tööstuse juhtide, metallitöötluspinkide seadistajate ja operaatorite, elektri- ja elektroonikaseadmete koostajate, mehaaniliste seadmete koostajate, teadus- ja arendusjuhtide, tööstus- ja tootmisinseneride, puidutöötluspinkide seadistajate ja operaatorite, toiduainete jms toodete masinate operaatorite ning mujal liigitamata töötleva tööstuse lihttööliste mediaan- ja keskmised palgad eri maakondade lõikes.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456