Autor: Personaliuudised.ee • 20. detsember 2022

Noore tippjuhi viis soovitust, kuidas karjääris kiiret edu saavutada

Noorelt tippu tõusnud ja nii era- kui avalikus sektoris silmapaistvat karjääri teinud Kaspar Kork jagab soovitusi, mis on tal aidanud tõusta Eesti investeeringute visiitkaardiks ja üle saja alluvaga tippjuhiks finantssektoris.
Kaspar Kork
Foto: Erakogu

Korgi teekond tippu on olnud tema vanust arvestades märkimisväärne. Tippjuhtide seas ja ka ajaleheveergudel sai tema nimi tuntuks eeskätt siis, kui Korgist sai nii Eesti presidendi kui ministrite saatja rahvusvahelistel majandusvisiitidel, mil ta täitis tollase EASi alla kuuluva välisinvesteeringute keskuse direktori rolli.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456