Autor: Airi Neemre, Grant Thornton Baltic OÜ personaliteenuste juhtiv nõustaja • 23. jaanuar 2023

Kuidas mõista tegelikult hinnangut „ülekvalifitseerunud“?

Mida suurema kogemuse oma teadmistele lisaks olete töötades saanud, seda sagedamini juhtub, et mõnele ametikohale kandideerides saate ilma intervjuule sattumata hinnangu „ülekvalifitseerunud“. Kas saab nii olla, et teadmised, kogemuste hulk ja soov teha kvaliteetset tööd võib osutuda mõne ettevõtte kontekstis puuduseks?
Foto: Pexels

Mis võiks olla sellise ettevõtte motivatsiooniks, kes püüab värvata pigem keskpärase kogemusega inimesi?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456