Autor: Rahel Lepp • 23. jaanuar 2023

Saame tuttavaks: Rakvere lihatööstuse uus personalijuht on Ksenia Sheveleva

Iga tööpäeva hoolikas planeerimine ja head suhted kolleegidega on meie suurima toidutootja HKScani Rakvere lihatööstuse uue personalijuhi Ksenia Sheveleva (38) jaoks võtmesõnad, et oma tööd 900-liikmelises ettevõttes hästi teha. Kogemusi on naisel selles valdkonnas juba tosina aasta jagu.
Ksenia Shevaleva on kogenud personalijuht, kes saab hakkama ka pea tuhandepealise ettevõttega.
Foto: Erakogu

„Minu elu on seotud tootmisega juba alates 2010. aastast, kui läksin tööle Euroopa kõige uuemasse ja moodsamasse Ojamaa põlevkivikaevandusse, kus töötasin erinevatel positsioonidel peaaegu kümme aastat,“ meenutas Sheveleva oma karjääri algusaega Äripäeva Lääne-Virumaa uudistele. Rahvusvahelise töökogemuse sai personalijuhtimise magistrikraadiga naine, kui võttis 2020. aastal vastu Ida-Virumaal masinaehituse ja metallitöötlemisega tegelevas ettevõtte pakkumise, mis aga energiakriisi ja maailma geopoliitiliste sündmuste tõttu mullu oktoobris Eestis tootmistegevuse lõpetas.

Uue töökoha otsing tõigi noore naise HKScani. „Nägin siin palju sarnasusi eelmise tööandjaga, kuid kordades rohkem uusi väljakutseid ja arenguvõimalusi,“ oli Sheveleva rõõmus, et isiklik tööalane areng saab jätkuda. „Arusaam, et see on minu jaoks õige koht, tuli pärast Baltikumi personalidirektoriga kohtumist, kus sain aru, et me vaatame samas suunas ja näeme asju ühtmoodi,“ oli naisel juba varakult tunne, et see koht on tema jaoks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456