Autor: Helen Roots • 27. veebruar 2023

Saame tuttavaks: Prisma personali asus juhtima Maren Penu

Veebruaris alustas Prisma Peremarketi ja Original Sokos Hotel Viru personalidirektorina tööd Maren Penu. Uude ametisse võtab Maren kaasa 11 aastat personalijuhtimise kogemust jaekaubandusest, tööstusest, IT-st ja pangandusest. Enne Prisma ja Viru personaliosakonnaga liitumist töötas ta personalijuhina sõidukite jae- ja hulgimüügi valdkonnas.
Hea teenindus eeldab head töötajakogemust, teab Prisma ja Viru hotelli värske personalidirektor Maren Penu.

Maren Penu toob välja, et nii Prisma kui Viru hotelli juures võlus teda ettevõtete pikk ja värvikas taust. Legendaarne Viru hotell on oma unikaalsust säilitades suutnud hoogsalt ajaga kaasas käia ja tulnud läbi keerulistest kriisidest, Prisma Peremarketi taga on aga Soome suurim jaekaubanduskontsern ja suurim tööandja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456