Autor: Personaliuudised.ee • 10. märts 2023

Personalifirma seitse ettepanekut koalitsioonilepingusse

Valimised on lubaduste jagamise periood, aga tõehetk saabub koalitsioonilepingu kokkupanemise ajal. Personaliettevõtte Manpower töötajad annavad seitse praktilist soovitust, mis nõuavad riigilt minimaalset rahalist ressurssi, aga toovad palju kasu nii tööandjatele, töötajatele kui riigi arengule tervikuna.
Sündiva koalitsiooni juhid, kellele personaliettevõttel on mitu ettepanekut.
Foto: Liis Treimann

1) Erisoodustused prügikasti

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456