Autor: Helen Roots • 4. mai 2023

Tähista personalijuhtimise päeva Äripäevas!

Maikuus tähistatakse rahvusvahelist personalijuhtimise päeva ning sellega seoses on Eesti HR Seltsil ja Fontesel valminud järjekorras teine Eesti personalijuhtimise aastauuring, mille tulemused teeme avalikuks 19. mail Äripäeva kontoris.
Foto: Pexels

Eesti HR Selts koostöös Fontesega korraldas märtsis-aprillis juba teist korda Eesti personalijuhtimise aastauuringu, et kaardistada, mis on olulisimad lahendamist vajavad teemad personalijuhtimisega tegelevate inimeste laual ja milliste tulevikutrendidega peame ennast kurssi viima juba praegu.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456