Autor: Personaliuudised.ee • 30. mai 2023

Kristiina Palm

Rubriigis "Vali endale coach!" leiad suurepärase ja mitmekülgse valiku tunnustatud ja pädevatest coachidest, keda endale strateegiliseks partneriks kutsuda. Vali targalt!

Kuuluvus ühingusse: ICF

Tase või diplom: Associate Certified Coach (ACC)

Veeb/sotsiaalmeedia: https://www.linkedin.com/in/kristiinapalm

E-posti aadress: [email protected]

Kontakttelefon: +372 516 6618

Iga inimene usub, et ta teab, mis on tema tugevused ja nõrkused. Aga mitte keegi ei näe ennast päriselt kõrvalt. Meil kõigil on mõni realiseerimata kirg ja peidetud potentsiaal, millest endal aimugi pole või mida me ei oska näha edasiviiva jõuna.

Käime küll regulaarselt autoga hoolduses, lemmiklooma vaktsineerimas, oma hammaste tervist kontrollimas, aga kui asi puudutab seda, mis toimub meie peas või südames, siis usume end alati ise toime tulevat. Ja tulemegi, ainult suur osa võimalustest läheb kaotsi.

Mul on olnud õnn töötada erineva olemusega organisatsioonides eri rollides, mille kõigi ühiseks nimetajaks on inimesed. Heade inimesteta ei viida üheski organisatsioonis ellu muudatusi, saavutata eesmärke ega juhita innovatsiooni. Inimesed kätkevad endas riske ja inimestes on peidus tohutu potentsiaal.

Kuidas juhina inimeste peidetud anded ja võimete piirid üles leida? Kuidas teha tugevused veel tugevamaks? Kuidas ületada nähtamatud takistused? Kuidas läbipõlenud inimest aidata? Kuidas kannapöördeid innustada? Kuidas hoida kinni ja kuidas lasta lahti? Pakun inimeste juhtimist puudutavates küsimustes, karjääriteemadel ja enesearengus tuge, mille käigus sünnib selgus, julgus ja tahe astuda konkreetseid samme ja jõuda soovitut ületava tulemuseni.

Iga teekond on käänuline, aga me ise otsustame, kas naudime sõitu või komistame iga kivi ja kännu taha. Potentsiaal ja meisterlikkus sõitu nautida on meis kõigis olemas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456