Autor: Personaliuudised.ee • 14. juuni 2023

Elektroonikatööstus kaotab tööjõudu, stabiilsust ohustavad kasvavad palgaerinevused

Renditööjõu ettevõtte Finesta värbamisjuht Kerli Kadak tõdeb, et kui mullu palkas ettevõte tööstusettevõttesse 600 inimese ringis, kellest 123 suundus elektroonikatööstusesse, siis selle aasta esimesel poolaastal on tellimuste maht kahenenud elektroonikatootmisesse on tööle läinud alla saja inimese. Mis võiks olla selle põhjus?
Finesta värbamisjuht Kerli Kadak
Foto: Raul Mee

Kerli Kadak juhib tähelepanu, et spetsialistid ja tippspetsialistid on elektroonikatööstuses hästi tasustatud ja seal on tööandjad alati valmis hea inimese nimel palganumbrit kergitama, kuid teine on lugu tehasetöötajatega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456