Autor: Egle Saska • 14. august 2023

Rohemõtlemine ja jätkusuutlikkus väljenduvad nii väikestes sammudes kui suurtes muutustes

Rohemaailma teemad on järjest tähtsamad ning personalitöös tähendab see eelkõige töötajate arendamist, näiteks hoonete energiatõhususe, säästliku materjalikasutuse, jäätmete vähendamise ja ringmajanduse valdkonnas.
Uus elu vanale trepile pole sugugi halb lähtepunkt rohesammudele!
Foto: Pixabay

Kuidas arhitektuuri- ja inseneribüroos ESPLAN rohelisi samme astutakse, kirjeldas Personaliuudistele ettevõtte personalipartner Egle Saska.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456