Autor: Personaliuudised.ee • 8. august 2023

Tööturu-uuring: palgarahuolematus on suur

75% töötajatest ei pea enda töötasu piisavaks ning ootab endiselt tööandjatelt palgatõusu, selgub värskest CV-Online’i tööturu monitooringust.
Vähe – arvab suur osa töötajaid pakutava palga kohta.
Foto: Liis Treimann

Elukalliduse tõusu tõttu on palga tõstmine jätkuvalt inimeste jaoks äärmiselt tähtis teema. Enamik töötajatest ei pea oma töötasu piisavaks, et igapäevaste kuludega toime tulla. Palgatõusu protsendi ootused kõiguvad töötajate seas suuresti 6–20%ni, kus kõige rohkem oodatakse palgatõusu 16–20% ulatuses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456