Autor: Merite Liidemaa-Pärn, Metsä Wood Eesti AS juhtimise- ja personalidirektor • 30. august 2023

Kohaliku kogukonna efektiivne koostöövõrgustik – Pärnu HR Foorum

2020. aasta jaanuaris said Pärnu mitme ettevõtte personalijuhid kirja kolleeg Jannelt AQ Lasertoolist, kes kutsus teisi personalijuhte oma ettevõttesse kohtumisele, et arutada üheskoos töötajatele tehtavate kingituste võimalusi ja ideid.
Pärnu HR Foorumi 2023 kevadhooaja lõpetamine Lottemaal
Foto: Pärnu HR Foorum

Nende ettevõttes oli pikk positiivne praktika oluliste sündmuste puhul töötajate meelespidamisel ja soov oli saada uusi mõtteid, millised võiksid olla meened, mis töötajatele meeldiksid. Tol kohtumisel ilmselt ei osanud veel keegi arvata, et on loodud alus pikaajalisele sõbralikule ja kasulikule kohalikule võrgustumisele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456