Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 19. september 2023

Põllumajandussektori palgaraport: 2023. aasta II kvartal

Põllumajandus.ee tegi statistikaameti värskete andmete põhjal ülevaate, millised olid põllumajandussektoris töötavate inimeste palgad 2023. aasta teises kvartalis. Kokku vaadeldi 6 ametirühma palkasid.
Põllumajandussektori palgad liiguvad tõusutrendis
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Loos vaatleme kuue ametirühma palkasid 2. kvartalis: loomakasvatajad, segapõllumajanduse oskustöölised, taimekasvatuse oskustöölised, loomakasvatuse lihttöölised, taimekasvatuse lihttöölised ning põllumajandus- ja metsandusjuhid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456