Autor: Tööelu.ee • 9. oktoober 2023

Kas tõbise kolleegi võib ukse taha jätta?

Viirushaiguste hooaeg on alanud ja siit-sealt on juba kuulda, et nii mõnigi kolleeg on endale mõne toreda viiruse seltsiks noppinud.
Foto: Pexels

"Õhtul oli kurk kibe ja silmad vesised, aga muud suurt häda nagu pole. Mis see väike nohu ikka teeb, nohu pole ju haigus! Aga kontoris on nii palju teha ... Hea küll, jään täna koju, aga kauem küll ei kannata."

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456