Autor: Margit Pugal • 6. november 2023

Investeering töötaja vaimsesse tervisesse ei pea olema kulukas

Tööandja rollist töötajate vaimse tervise toetamisel räägitakse aina rohkem, kuid sellegipoolest leiab ligi pool töötajatest, et tööandja ei toeta nende vaimset tervist.
SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal
Foto: Raul Mee

Tihtipeale eeldatakse, et töötaja vaimse tervise eest hoolitsemine nõuab suuri investeeringuid, kuid tegelikult saab sellele tähelepanu pöörata ka vähekulukate tegevuste abil. Kuidas saaks tööandja pöörata oma töötajate vaimsele tervisele tähelepanu, tegemata sealjuures märkimisväärseid investeeringuid, selgitab SEB personali ja koolituse divisjoni direktor Margit Pugal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456