Autor: Jaanika Jelistratov, VITS asutaja ja tegevjuht • 21. november 2023

Mida võtta arvesse töötervishoiuteenust valides?

Nagu igal ettevõttel on oma raamatupidaja, peaks ettevõttel olema ka partner, kellega konsulteerida töötajate tervise teemadel.
Tööandja võiks kaaluda lepingute sõlmimist mitme teenusepakkujaga ja kahtlemata võiks kogu tervisekontrolli korraldus olla automatiseeritud.
Foto: Pixabay

Tööandjatel on kohustus tagada, et töö, mida töötaja teeb, ei kahjustaks tema tervist ja selleks, et seda vältida, tuleb saata töötajad vähemalt kord kolme aasta jooksul tervisekontrolli. Oluline on teada, et see ei ole tervisekontroll, mis tuleneb nakkushaiguste ennetamise ja tõrje seadusest, kus teatud valdkonnas (toitlustus, õppeasutused jne) töötavad töötajad peavad läbima tervisekontrolli enne tööle asumist veendumaks, et nad ei kannaks mõnda nakkushaigust.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456