Autor: Personaliuudised.ee • 21. november 2023

Helena Viiroja: eneseteadliku juhi vaenlased on ego ja hirm

Tele2 personalivaldkonna juht Helena Viiroja energia ja kirg parema teeninduse ja organisatsioonikultuuri vastu peegeldub igast sõnast. Tema sõnum on selge: teadvustamine on juhtimise võti ning inimeste mõistmine nõuab kohalolu ja avatust.

Varasemalt personalivaldkonnas töötanud Viiroja liitus Tele2-ga pea viis aastat tagasi. “See oli nagu koju jõudmine – siin on minu tüüpi inimesed, kellega jagame samu väärtusi,” kirjeldas Viiroja, kes tollal alustas teenindusguru ametist. “Vedasin suure kire ja hoolivusega parima teeninduse mõttemustreid. Olin ise ettevõttes eeskujuks parima (sise)teenindusega, inspireerisin, koolitasin ja toetasin inimeste arengut, et pakkuda meie sõpradele parimat kogemust,” kirjeldas Viiroja, mõeldes sõprade all kliente.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456